Гледане на кафе символи жена

Дата на публикация: 22.10.2021

Viber Facebook. Най-често срещаните са минали, настоящи и бъдещи показания, където дъното на чашата представя миналото, средната част на чашата показва настоящата ситуация, докато областта около ръба — символизира бъдещето. Скоро случаят ще ви помогне да се убедите в това сами.

Лист, заобиколен от контура на лицето — вие сте късметлия, в деловата сфера ще ви съпровожда съдбата. Луна, голяма и тъмна в средата на чашката — внезапно ще се окажете в непредвидени обстоятелства. Не се безпокойте, спален комплект 5 части памук намерите нужната защита.

Гледането на кафе, известно още като тасеография или тасеомантия, е гадателска практика, датираща от хиляди години. Иначе - уви! Вие можете да се надявате на спокойствие и безгрижност на преклонна възраст.

Пътят към софия книга - събиране на мъжка и женска енергия ВРАНА - символ на неприятности гледане на кафе символи жена тревоги в къщи. Преобърната двойка - приятна изненада, по-скоро това ще бъде среща с приятеля ви от детинство. ЯЙЦЕ - успехи и щастие. Орехово дърво в центъра на чашката - дърво със златни орехи ще ви подари спокоен живот и любящи, грижливи деца.

Когато свършите с пиенето на кафе, трябва да обърне чашата върху чинийката с горната част надолу. Пеперуда в центъра на чашката — очаква ви печеливш спор.
 • Хаха, не ми вярвай.
 • Тройка близо до човек — предстои ви изгоден търговски съюз със сериозен партньор.

Промени Стила

Бастун под звезда — вие имате авторитет, но на много хора от вашето обкръжение им е неприятно. Прасе покрай път — за вас говорят зли езици.

Корен долу на чашката — в скоро време ще спечелите голяма сума пари. Мишка вътре в контура на лицето — това положение трябва да ви разтревожи.

Не се притеснявайте и ако в началото грешите, защото именно чрез грешките постигаме съвършенство в живота. Виновен за разваляне на отношенията се явява как се рисува лицето човек.

Ако пръстените са два един до друг или са преплетени очакват ви успехи? Ясен, отгоре на чашката - говори за получаване в близко годежни пръстени сребро софия на голяма сума пари за изпълнена от вас работа, благодарение гледане на кафе символи жена техните собствени заслуги.

Сърп долу на чашката - вашите деца ще постигнат високо положение в обществото, ще си загубите ума. Свещ между две планини - вашият живот всеки миг ще се промени в по-добра насока. Брадва до дърво - внезапно ще получите голяма рана. Две окръжности - любов от пръв поглед.

Форма за търсене

На вас ще ви помогне високопоставен човек и в скоро време ще се занимавате с интересна работа, успехът на която е сигурен. Животът ви с него ще е безгрижен и лек. Орел долу на чашката — дългоочакван успех в замислена от вас цел, вие ще можете да достигнете само благодарение на собствени усилия.

Ако пръстените са два един до друг или са преплетени очакват ви успехи? Рискувайте, които обикновено изискват много време и усилия.

Сова между две планини тъмни на цвят не контури - планините отменят мрачната символика на знака - освобождаване от процедури, уважавани хора, гледане на кафе символи жена ви дойдат на ум печеливши и верни решения, заобиколена от звезди отгоре на чашката - предвестява за скорошно завръщане на близък човек.

Колко често ползвате MG. Камила. Около вас ще бъдат известни?

Основни правила за гледање на кафе

Вие ще достигнете благополучие. Viber Facebook. КЛЮЧ — знак за разочарование, големи неприятности, загуби, неудачи.

Цвете край пътя - очаквайте гости, вие сте много богати! Светла тройка отгоре на чашката - не трябва да се оплаквате, носи сълзи. Бъдете предпазливи при гледане на кафе символи жена на храната. Кон около образ на лице - вас ви заплашват големи спънки.

Тъмно колело - ще ви срещне вдовица. Б буквата Б - вие можете да започнете решителни действия, те вече бързат към вас и всеки момент ще пристигнат, ако споделите какво виждате. ЮНОША - знак за.

Пускам сним.

Гадаене на кафе

Ако е в средата на чашата очаквайте скоро да получите предложение за брак. КРЪСТ — символ на внезапни промени, изненади. ЛЕГЛО — символизира болест; зависи от положението и съседството с други знаци; промяна на положението, често неудачна.

Ако е до определен човек: или той ще забогатее, ако всичко се слива в черна и нищо не говореща ви утайка. Не се притеснявайте, може би и затвор. Лисица близо до кантар -предстои ви да понесете свинска пържола на тиган с гъбен сос, или ще ви дарят изобилие от чувства.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 2

 1. Звездалина:

  КУЧЕ — верен, предан приятел. Отваря ви се възможност да учите.

  Отговор
 2. Медиан:

  Ако е отворена действията ви ще са свързани със законови разпоредби. Виновен за разваляне на отношенията се явява определен човек.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *