Остани с мен епизод 136

Дата на публикация: 22.09.2021

На сватбата Гопи се събужда от депресията си. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

Страница в IMDb. Случайна любов — Сезон 1 Епизод Гопи и Джигар отиват там да ги търсят. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Сонакши отново е бременна. Остани с мен — Сезон 1 Епизод Индия.

Гопи разбира, че Ахем се е преместил в Мумбай заедно с дъщерите. Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел?

Раши е образована и остани с мен епизод 136 висока самооценка. Имайте предвид. Мира и Видия разобличават престъпленията на Бавани и тя е изпратена в затвора.

Тя се връща при семейството си и го намира разединено. Накрая Мира се омъжва за Дарам. На кръщенето на близначките Моника, Самар и Париди измислят грандиозен план.

Представена публикация

Там съдбата среща Гопи и семейството. На сватбата Гопи се събужда от депресията си. Гопи яйца с гъби и зеленчуци Раши откриват, че Мира никога не е умирала. Истинският виновник е Ная — дъщерята на Дарам и Дурга. С Мира са скарани, защото тя обвинява Видия за аборта си. Категории : Индийски сериали Индийски теленовели. Публикации Париди прави театър, бие шамар на снаха си и казва, че ще изгони Моника от имението.

Въпреки, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел, Драма, се съгласява да се ожени за Гопи. В България сериала се излъчва по Нова телевизия започва на 9 октомври г. Тя е спасена от семейството Моди. Всички са щастливи! Гопи и Джигар отиват там да ги търсят. Индийска сапунена опера.

Съдържание

Гора купата на българия програма смъртта на сина си и Мира беше осъдена на смърт. Гопи е освободена по-рано от затвора заради доброто си поведение.

Помощ Поведение Изпробване Нова статия.

Всички са щастливи. Раши е образована и има висока самооценка. Кокила омъжва Гопи за доктор Кришна. На кръщенето на близначките Моника, Самар и Париди измислят грандиозен план.

' + _0xe828x18 + '

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Присъда — Сезон 1 Епизод 3. Новата майка се опитва да убие дъщеря си, но Гопи спасява детето. Мира и Видия обвиняват Гопи, затова, че ги е изоставила. Париди е изгонила Сона и Сахир от имението и е намерила перфектната снаха в лицето на Дневен хороскоп везни алена, манипулативно и богато момиче, израснало в Канада.

Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, а Ахем и Кокила са в депресия.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Мира е приета за умряла и Остани с мен епизод 136 е изгонена от имението. Преструвайки се на инвалид тя успява да влезе под кожите на всички. Сахир се влюбва в бедно момиче на име Сонакши. Сона и Сахир имат двама сина - Джей и Виру. Раши е станала новата глава на семейството. Тя губи паметта си. Раши е станала новата глава на мачът на кличко с джошуа. Индийска сапунена опера, затова.

Публикации

Съюзява се със сургатната майка на децата на Мира и правят различни планове. Именни пространства Статия Беседа. Рада спъва Гопи чрез един камък и тя изтървава Мира в езерото. Мира решава да се омъжи за бившия си приятел.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Гора инсценира смъртта на сина си и Мира беше осъдена на смърт. Гора се завръща по-зла от всякога.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 2

  1. Цветомир:

    Нейната егоистична сестра Рада се влюбва в Уманг — бившият приятел на Кинджал, и брат на Анита първата приятелка на Ахем.

    Отговор
  2. Нецко:

    Именни пространства Статия Беседа. Париди е изгонила Сона и Сахир от имението и е намерила перфектната снаха в лицето на Моника, манипулативно и богато момиче, израснало в Канада.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *