Остани с мен какво се случи с мира

Дата на публикация: 11.10.2021

Като стопанка на дома Кокила я товари с всякакви отговорности и задачи. Именни пространства Статия Беседа. И забранява на Гопи и Хетал да й помагат, колкото и да искат.

Информацията е написана за Теленовелас Новини! Тя се връща при семейството си и го намира разединено. Бавани и Гора се срещат и тя казва на Гора, че има момиче на име Сарика за Дарам. Рамакант е престъпник. Именни пространства Статия Беседа. В крайна сметка мистерията е разкрита, когато Хетал носи колието, което Кинджал е занесла да полират.

Дарам и Мира се влюбват един в друг, Видия е бременна.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Гора убива снаха си Дурга и е осъдена. Информацията е написана за Теленовелас Новини. Мира тръгва с куфара си и минава през тялото на Дарам. Сериалът е възобновен на 19 октомври г. Необходимо е: форматиранесериозно пренаписване.

Бавани мащехата на Сита се влюбва в Дарам и измъчва Мира.

Você está bloqueado temporariamente

Есенно зимно подхранване на пчелите какво ще се случи утре 23 декември в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от до ч. Именни пространства Статия Беседа. Накрая Мира се омъжва за Дарам. Кокила е шокирана и му казва, че е в нетрезво състояние. Рада спъва Гопи чрез един камък и тя изтървава Мира в езерото.

Кокила е загубила позицията си в имението. Дарам е шокиран да види Мира коренно променена. Гопи е мила скромна, срамежлива и необразована. Гопи намира родителите си, че ги е изоставила. Мира и Видия обвиняват Гопи, които е мислела за мъртви.

' + title + '

С Мира са скарани, защото тя обвинява Видия за аборта си. В България сериалът започва на 9 октомври г. Заради състоянието на Кокила новото семейство от Мумбай идва в Раджкот. Самира също отива в затвора след своите престъпления.

Privacy Policy Terms of service. Истороята започва с две братовчедки - Гопи и Раши. Сона и Сахир имат двама сина - Джей и Виру. В България сериалът започва на 9 октомври г.

Видия има четиригодишна дъщеря на име Приял. Тя е спряна от Кокила!

You’re Temporarily Blocked

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Истинският виновник е Ная — дъщерята на Дарам и Дурга. Бавани и Гора се срещат и тя казва на Гора, че има момиче на име Сарика за Дарам. Дарам е съкрушен и изгаря вещите и дрехите на Мира, а Видя го моли да не го прави. Информацията е написана за Теленовелас Новини! Париди прави театър, бие шамар на снаха си и казва, че ще изгони Моника от имението. Бавани мащехата на Сита се влюбва в Дарам и измъчва Черно море хотел мениджмънт ад.

Privacy Policy Terms of service. Кокила претърпява инцидент заради Трипти и Рада. Информацията е написана за Теленовелас Новини. Рада спъва Гопи чрез един камък и тя изтървава Мира в езерото. Гопи се жени за Джаги, Драма?

Индийска сапунена опера, защото иска да го спаси от плановете на От къде е виктор калев тя е избрана за съпруга на Джаги от майка му Урваши.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Преструвайки се на инвалид тя успява да влезе под кожите на всички.

Съдържание

Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, а Ахем и Кокила са в депресия. Видия приема майка си, но Мира —. Рамакант запалва цигара и продължава да обижда Гопи.

В България сериалът започва на 9 октомври г. Тя се съгласява да се омъжи за Кришна. Страница в IMDb.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *