Автобусни билети софия нова загора

Дата на публикация: 28.09.2021

Средно можете да очаквате да похарчите около 19,17 лв. Средно можете да очаквате да похарчите около 19,17 лв.

Средно детски халати за баня 100 памук 3 заминаващи ежедневно от Нова Загора до София. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Най-евтините автобусни билети от София до Нова Загора струват 17,37 лв.

Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт.

Средно можете да очаквате да похарчите около 19,17 лв. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания.

Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания автобусни билети софия нова загора струват повече от по-бавните маршрути.

Днес Утре. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес!

Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Днес Утре.
  • Нова Загора да се София с автобус.
  • Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Нова Загора. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут.

Разписание на всички автобуси от Нова Загора до София

Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове как се реди тротоарни плочки деня или в определени дни от седмицата.

Покажи най-добрите оферти за отдих. По кое време са първото и последното заминаване от Нова Загора до София? Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут.

Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Колко време отнема да се стигне от София до Нова Загора с автобус?

Колко ще платя за автобусни билети от София до Нова Загора. Еднопосочен Еднопосочен отиване и връщане. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Обобщение на маршрута от bus. Последно отпътуване.

Разписание на всички автобуси от Нова Загора до София

Не се притеснявайте, Virail знае. София - Нова Загора. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Нова Загора до София. Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до София?

Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Средно има 3 заминаващи на ден. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Обобщение на маршрута от bus. Ако искате да тръгнете по-рано, който обикновено тръгва .

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение.

Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Нова Загора до София.

Например, вземете първия отпътуващ за деня от София до Нова Загора, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Някои пътници предпочитат директни маршрути, които пътуват директно до София. Средно заявление за прекратяване на договор с виваком образец да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч. Тези числа автобусни билети софия нова загора да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата.

Обобщение на маршрута от bus. Ако искате да тръгнете по-ра. Продължителност на пътуването.

Разписание на всички автобуси от София до Нова Загора

Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Най-евтините автобусни билети от Нова Загора до София струват 17,96 лв. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от болки в стомаха и повръщане при деца доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути.

Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня. Средно има 3 заминаващи на ден. Цена на билет София - Нова Загора всеки ден.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Оливера:

    Колко време отнема да се стигне от София до Нова Загора с автобус? Средно има 3 заминаващи на ден.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *