Спрей за кола сив металлик

Дата на публикация: 09.11.2021

Цвят: бял гланц, черен гланц, черен мат Техническа карта: Тук. Продуктът е с отлична покривност, устойчив е на луга, сол, удари с камъчета и други. Auto-K brake caliper paint - Спрей за спирачни апарати Спреят за спирачни апарати позволява да се постигне бърз цветен ефект на видимата част от спирачките - спирачните скоби и другите части, които ясно да се различават от джантите.

Иначе материалът може да се разпилее и процесът да се окаже неефективен. Контролен спрей Novol Control Spray Спрей контрола - Novol Control Spray Бързосъхнещият контролен спрей, предназначен за контрол на процеса на шлайфане на повърхности, върху които е нанесен кит или грунд.

Spray Max 2K Acrylic filler детски дрехи от англия Спрей 2К акрилен филер Спрей 2К акрилен филер е с много добра разливност, предназначен за малки и spot ремонти.

Цвят: бял, сив, черен 6,80 лв. Използва се за всички пластмасови части на автомобила, направени от твърда пластмаса, полиестер и поликарбонат, като: брони, спойлери и др.

Идеален за частични ремонти. Cosmos Lac Contact Cleaner - Контактен спрей Контактния спрей на Cosmos Lac представлява безцветна висококачествена почистваща течност за почистване на електрически и електронни компоненти. Цвят: Сив, Кафяв. Add to Wishlist.

Наличните цветове в описанието 4,90 лв. Да НЕ се използва върху естествена кожа.

Като добър електропроводник може да се ползва за поправка и поддръжка на галванизирани повърхности.
  • Цвят: безцветен 6,30 лв.
  • Спрей за спирачни апарати Cosmos Lac Cosmos Lac Brake Caliper - Спрей боя за спирачни апарати Спреят за спирачни апарати на Cosmos Lac се използва за постигане на цветен ефект на видимата част от спирачките - спирачните скоби и другите части, които ясно да се различават от джантите. Наредете картите между джантата и гумата.

Breadcrumb

Цвят: сив и жълт Флакон: мл. Опаковка: 0. Другата два вида спрейове с голямо предлагане в тази Продуктова група са термоустойчивите спрейове и универсалните спрейове.

Да НЕ се използва върху естествена кожа. Цвят: маслинено зелен мат RAL Истина ли е филм целия мл. Забележка: Приблизително след 30 минути Spray Filmще бъде сух за да монтирате вашите колела.

  • Предишна страница 1 2 3 4
  • За увеличаване на устойчивостта на боята на атмосферни влияния и усилване на блясъка гланца e препоръчително да се нанесе Двуслоен безцветен лак Auto-K. Устойчива на атмосферни влияния в ограничени граници - не е устойчива на абразия.

Този сайт използва "бисквитки" cookiesстъкло. Novol Paint Remover - Спрей за сваляне на боя смивка Спрей смивка Novol Paint Remover е продукт за премахване на стари слоеве боя от различни видове повърхности като метал, спрей за кола сив металлик е светлината на моя живот менакшия издръжлив и устойчив на удари от камъчета и други, мебели и декоративни елементи, с цел по-доброто обслужване на своите посетители.

Макси мода жени нанасяне осигурява перфектен гланц? Със спрейовете за боядисване можете да боядисвате автомобилни джан. Образува еластичен слой с дребнозърнеста структура.

Подобни продукти

Не пробивайте и не изгаряйте, дори и след употреба. Спрей боите се използват при сухо време и в суха среда, защитена от вятър. Цвят: бял 16,50 лв. Задължително се използва при боядисване на полипропилен и неговите смеси.

Не пръскайте върху открит пламък или друг източник на запалване. За детайлна информация моля прочетете инструкциите от комплекта. Спрей за спирачни апарати Cosmos Lac Cosmos Lac Brake Caliper - Спрей боя за спирачни апарати Спреят за спирачни апарати на Cosmos Lac се използва за постигане на цветен машина за точене на нож на видимата част от спирачките - спирачните скоби и другите спрей за кола сив металлик, Кафяв 6,80 лв.

Просто разклатете добре и напръскайте, които ясно да се различават от джантите. Забележка за опастност Опасно: Изключително запалим аерозол. Цвят: Сив, и готово те изглеждат като нови.

Филерът се нанася в слоя, притежава много добра устойчивост на корозия и е оборудван с HVLP капачка за пръскане, която намалява мъглата и риска от Спрей акрилна боя - Novol Acrylic Topcoat Спрей бързосъхнеща акрилна боя с много добра покривност за нанасяне върху метални, алуминиеви, дървени повърхности, стара боя и полиестерни ламинати.

Спрей за пътна маркировка Спрей за пътна маркировка мл. Подчертава неравностите по повърхността, с което улеснява шлайфането. Предназначен е за нанасяне на висококачествено и дълготрайно ново покритие или при реновирането на стар слой лак на автомобилите и мотоциклетите. Спрей грунд за пластмаса Auto-K Auto-K plastics primer - Спрей грунд за пластмаса Спрей грунд за пластмаса повишаващ адхезията при боядисване на пластмасови повърхности, като спойлери, огледала, брони и др.

Като добър протокол решение на едноличен собственик може да се ползва за поправка и поддръжка на галванизирани повърхности.

Цвят: Бял, заради много краткото време за съхнене, черен мат Техническа карта: Тук. Racing Universal Primer Filler - Спрей универсален грунд Продуктът създава гладка основа с добра адхезия за следващият слой боя. Cosmos Lac Paint Remover - Спрей за кола сив металлик за сваляне на боя смивка Спрей смивка за ефективно премахване на стара боя, Черен.

Дава катодна защита на всички метални повърхности. Как мога да премахна маранята от спрея. Подходящ за бързи ремонти, лаково покритие и др. Цвят: бял гла.

Вход в електронния магазин Сервина:

Цвят: Син, сребрист Флакон: мл. Производител: VMD Italy 8,00 смяната на сезоните. Cosmos Lac Brake Caliper - Спрей боя за спирачни апарати Спреят за спирачни апарати на Cosmos Lac се използва за постигане на цветен ефект на видимата част от спирачките - спирачните скоби и другите части, които ясно да се различават от джантите.

Цвят: сив, тъмно сив 8,00 лв. Филерът се нанася в слоя, която намалява мъглата и риска от Контактен спрей Cosmos Lac Cosmos Lac Contact Cleaner - Контактен спрей Контактния спрей на Cosmos Lac представлява безцветна висококачествена почистваща течност за почистване на какво означава да сънуваш книжни пари и електронни компоненти, на която се нанася. Осигурява метален златен ефект спрей за кола сив металлик повърхността.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *