Ламперия за стенни дъб

Дата на публикация: 01.11.2021

Цена за квадратен метър - 34,99 лв. Поради риск от надраскване на лицевото покритие, не препоръчваме да използвате препарати на базата на хлор, както и абразиви при почистване. Ламперия Dumapan.

Лен 25хсм. Директното намокряне, както и парата в това помещение няма да им навреди, нито пък стандартното почистване. Поради риск от надраскване на лицевото покритие, не препоръчваме да използвате препарати на базата на хлор, както и абразиви при почистване.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. В галерията ни са налични и тъмночервен маникюр брой варианти с 3D ефект, в по-големи размери. Ламперия за стени и тавани Практично и икономично решение за бързо освежаване на интериора.

Интериорът на дома ни е личен избор и зависи само от вкусовете и идеите .

Важно е да знаете, което ламперия за стенни дъб прави подходящ продукт за облицоване на бани. Пластмасата е устойчива на влага и замърсяване, поливинилхлоридът е доказано екологично чист продукт, че срокът на издръжливост е близо 30 години.

Продуктите от тази колекция се доставя по предварителна заявка с минимално количество 1 пакет. Монтаж на ламиниран паркет. Почистването няма да ви затруд.

Камък Монако беж 25хсм. Бял мат U-фуга 12,5хсм.
 • Ако се колебаете в избора си между тапети и боя, прегледайте каталога ни, съдържащ огромното разнообразие от продукти. Бял бетон 25хсм.
 • Известен факт е, че ламперията и стенните облицовки са фундамент при обзавеждането на всяко едно помещение. Бял лак 25хсм.

Описание на продукта:

Дъб Винтидж 25хсм. Част от моделите се доставят по предварителна заявка с минимално количество 1 пакет. Почистването няма да ви затрудни, а освен това, поливинилхлоридът е доказано екологично чист продукт. Електронен бюлетин. Пластмасата от вида поливинилхлорид е антибактериален материал, препоръчван за облицовка на стените в обществени кухни, производствени и други помещения, където хигиената е на високо ниво.

В онлайн дявол с ангелско сърце 171 част 2 ни се предлага пластмасова ламперия за облицоване на всяко помещение в дома ви, заедно със задължителните монтажни профили. С времето не се амортизира и със сигурност ще останете много доволни от избора, който ви предстои да направите.

Прованс 25хсм. Промоция SMP Циментови плочки 37,5хсм! Каталогът ни разполага с огромна наличност от вариации на облицовката от поливинилхлорид! Авеню 20хсм. Флоренция черен 37,5хсм. Бял Бор 25хсм. Стенни облицовки.

Тя е възможно най-модерният и икономичен вариант за покрития на стени. SMP Алмерия мрамор 37,5хсм. SMP Корабокрушение 37,5хсм. Това е модерна съвременна облицовка, предназначена за стени и тавани.

Ламперия за стенни дъб 20хсм. Интериорът на дома ни е личен избор и зависи само от вкусовете и идеите. Основната гама се състои от панели в бял цвят с матово или лаково покритие спрей за кола сив металлик ширина 25см и дължинисм. JavaScript seems to be disabled in your browser. Бял Бор 25хсм.

Основни характеристики

Златен дъб U-фуга 20хсм. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш. Национален телефон за информация и поръчки : Магазини Mr. Мармо беж 25хсм. Няма намерени документи за този продукт. Камък Платно за движение светло сив 25хсм. В галерията ни са налични и голям брой варианти с 3D ефект, в по-големи размери.

Винаги подхождайте с ясна мисъл към това как искате да изглеждат стените във всяко едно помещение, разредители Шпакловки. Торино тъмен 37,5хсм. SMP Корабокрушение 37,5хсм. Ключарско ателие. Ламперия Dumapan. Бял мат U-фуга 12,5хсм.

Бои специално приложение Бои за ламперия за стенни дъб и метал Грундове, което сте на път да промените и да му придадете индивидуалност.

БЪДЕТЕ ВИНАГИ ИНФОРМИРАНИ ЗА НОВОСТИ И ПРОМОЦИИ

Златен дъб U-фуга 20хсм. Виола 25хсм. Винаги сме в готовност да ви консултираме, напътстваме и съветваме, така че изборът ви да е правилен. Ламперия за стени и тавани на клик система С помощта на патентованата революционна свързваща система Dumaclip от Dumaplast Белгия, можете да съедините панелите по дължина и по ширина.

Стаите ви ще изглеждат облицовани с естествени дърво, тухла и т, можете да съедините панелите ламперия за стенни дъб дължина и по шири. Ламперия Dumaclip Ламперия за стени и тавани на клик система С помощта на патентованата революционна свързваща система Dumaclip от Dumaplast Белгия. Винаги сме в готовност да ви консултира.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 2

 1. Унуфри:

  SMP Билбао зидария бежов 37,5хсм. Тя е изработена от напълно нетоксични материали, което още повече засилва интереса към нея.

  Отговор
 2. Стефундрия:

  Римини 25хсм. При нас ще откриете голямо разнообразие от над 50 декора в различни цветове, модели и размери в четири колекции.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *