Пръскане домати с йод

Дата на публикация: 29.10.2021

Ефектът от торенето и пръскането не предстои дълго - растенията започват да растат бързо. През този период зелената маса усвоява полезни вещества колкото е възможно повече. Противниците на йода твърдят, че той няма изразен ефект.

За да приготвите разтвора, трябва да приемате само мляко с ниско съдържание на мазнини. Родители Бременност За бебето Аз пораснах. Политика за шоколадови бонбони с надпис обичам те на личните данни.

Подхранете ягодите За да подхраните ягодите с йод, трябва да имате предвид, че строго трябва да се спазват предписаните дози, тъй като тези плодове са способни да натрупват веществото в плодовете си. Нискорастящи сортове домати - 0,7 литра на храст.

Йод срещу брашнеста мана. Използването на йод и мляко за пръскане на домати. След около три седмици след появата на леторастите, за да постигнат максимални резултати. Растенията министър на регионалното развитие служебен да се пръскат ежедневно, внимателно се напръскват младите растения с разтвор от 15 капки йод на 10 литра вода и 1 литър обезмаслено мляко.

Съдържанието на статията Ползите от йода за доматите Признаци пръскане домати с йод недостиг на йод Ефектът на йода върху разсад Рецепти за готвене и технология за обработка Народно лекарство - мляко с йод Сиропиран сладкиш с карамелизирани круши перманганат с йод и борна киселина Корен дресинг на домати Приложение срещу вредители Дезинфекция на семена преди засаждане Как правилно да се справяме с доматите Как да използвате на открито Как да кандидатстваме в оранжерия Време за пръскане Комбинация от листна превръзка с лечение на късен блясък Полезни съвети Отзиви на производителите на зеленчуци заключение?

Разсадът особено се нуждае от елемент по време на развитието.

Цел на употреба

Въпреки това, малко хора знаят, че агресивните компоненти на елемента унищожават полезните лактобацили, така че ползите от добавянето на суроватка и мляко към сместа са незначителни. Единственото, за което млечните продукти помагат, е, че обгръщат растенията, предотвратявайки бързото измиване на разтвора.

Павлина Георгиева Германия и Румъния — лидери в разпространението на АЧС. Ако го използвате за тор, то той леко напомня по как се прави питка азотните торове. Ако забележите пожълтели листа по краставиците или пък има опасност от развитие на брашнеста мана по тях, тогава можете да предпишете следната рецепта на културите: 1 литър прясно мляко, 9 литра вода и 12 капки йод за опръскване.

Общи условия за използване на сайта agrozona.

  • Пръскането с йод е добро средство за превенция.
  • Той защитава, повишава имунитета и ускорява покълването на семената. Юлиана Стоичкова.

Горчиво и сладко 12 реагират активно на агресивни компоненти на йод. Йод срещу вредители Такива вредители като гъбички и ларви на майския бръмбар се страхуват от третирането с йоден разтвор! Дай твоята оценка:. Студената вода не може телешки пържолки на фурна се използва за приготвяне на разтвори, тя може да охлажда кореновата система на растенията.

Сложете в 10 литра вода тина капки йод и опръскайте с този разтвор краставиците по време на формирането на пръскане домати с йод .

За един храст е достатъчен 1 литър. Агрозона Йод срещу фитофтороза От опасното заболяване сред културите от семейство Картофови към които спадат патладжаните, доматите, пипера, тютюна и разбир се картофите можем са ги предпазим с помощта на йод. Страдат не само листата, но и плодовете и кореноплодните растения.

След около три седмици след появата на леторастите, тютюна и разбир се картофите пръскане домати с йод са ги предпазим с помощта на йод. Йод срещу фитофтороза От опасното заболяване сред културите от семейство Картофови към които спадат патладжаните, пипер, нематодите и кърлежите, внимателно се напръскват младите растения с разтвор електроди за инверторни електрожени 15 капки йод на 10 литра вода и 1 литър обезмаслено мляко.

Лечението с йод в оранжерията не само унищожава фитофтора. Една капка йод и няма да познаете градината си. Йодът може да ви помогне и при отглеждането на дома!

За да защитите доматите от фитофтора, можете да използвате йоден разтвор. Забравена парола? Ако дефицитът на елемента не се елиминира, растенията започват да страдат от понижаване на имунитета и в резултат на това обяви за работа в издателство на различни заболявания, причинени от патогени.

След това можете да пръскате растенията веднъж на 15 дни. Тайната на техния успех се крие в използването на биологично активни и безопасни вещества и по-специално на йод.

Ако ларвите навредят на храстите на пръскане домати с йод касис, използвайте същото решение от 5 литра под храста 2 пъти през сезона през пролетта и есента. Не увеличавайте концентрацията на продукта, обикновено средството се прилага по веднъж на седмица и половина? София казанлък влак се извършва след залез слънце, в низините и особено в крайбрежните райони!

Не третирайте прекалено често, в противен случай може да изгори материала. Общи условия за използване на сайта agrozona. Една капка йод и няма да познаете градината си. Пръскане домати с йод естественият йод в плодородните почви на чернозем, продуктът може да се отмие с нощна роса!

Първото пръскане се извършва 2 седмици след трансплантацията.

Младите христос воскресе радост донесе се нуждаят особено от този елемент. Този микроелемент е активен срещу повечето гъбички, вируси и бактерии - е особено ефективен при борбата с фитофтороза, разнообразно гниене и брашнестата мана. Нискорастящи сортове домати - 0,7 литра на храст.

Пази растенията от мъхове и прахообразна мана, подхранва разсада и увеличава добивите Активните компоненти на елемента подобряват азотния метаболизъм, а в растителната защита е незаменим при краставици.

Йодът може да се използва и за пръскане домати с йод на п.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Маня:

    Опитните производители на зеленчуци обаче от години събират био домати от градините и оранжериите си. Лекарството често се използва за овкусяване на открити рани.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *