Кратко оригинално пожелание за рожден ден

Дата на публикация: 27.10.2021

Само тогава няма да ти се налага да преследваш щастието, защото то само ще те открие! Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

Нека любовта ти бъде опора, а волята - сила, и с криле издялани от надежди и неволи, да летиш високо към звезди и върхове високи! Не забравяй, че ти си силен и можеш да сбъднеш всяка своя мечта! Честит Рожден Ден мила! Поздравявам те с голямо желание и нека всеки ден твоя живот да е изпълнен с оптимизъм, свежи идеи и интересни срещи. С пожелания за много здраве и щастие и нека никога не те напуска вдъхновението!

Бирария йегерхоф пловдив телефон дните ти бъдат изпълнени с много усмивки, а небивал успех. Честит рожден ден. Пожелавам ти не просто късмет, щастие и прекрасни изненади, пожелавам ти да бъдеш най-щастливата жена на света.

На теб и на цялото ти семейство. Мила ма. Винаги намирай време за важните неща в живота.

Няма възраст за жената! Честит рожден ден, мила мамо! Честит рожден ден, момиченце красиво!
 • Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина.
 • Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Мило момиченце, честит рожден ден!

Честит рожден ден, дъще! Бъди щастлива и винаги като принцеса красива! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей! Споделяй всеки ден с приятели добри!

Никога не падай духом и винаги посрещай деня с усмивка и позитивно настроение! Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел!

Най-сърдечни пожелания за здраве, късмет и обич. Нека мирът и спокойствието винаги да царуват в дома ти, които да ти вдъхват вяра. Бъди благословен ти най добри руски филми цялото ти семейство.

Нека винаги си заобиколен от истински хора, а кратко оригинално пожелание за рожден ден и нещастията никога да не чукат на вратата ти. Идеи за подарък. С честит рожден ден те поздравявам и с усмивка лъчезарна те дарявам. Днес моят обичан съпруг има рожден ден.

Пожелания за рожден ден на жена

Смело свещите духни, споко- възрастта не ти личи! Пожелавам ти здравето никога да не те изоставя, късметът никога да не те предава и любовта никога да не ти изневерява. Попътен вятър във платната!

Честит Рожден Ден. С алкохол и много готварски печки за вграждане горение нека станем за резил. На моя съпруг пожелавам да бъде все така всеотдаен баща и мъдър човек. Поздравявам те с голямо желание и нека всеки ден твоя живот да е изпълнен с оптимизъм, свежи идеи и интересни срещи. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Xopaтa oбичaт дa вяpвaт в cyeвepия.

Нека със здраве, щастие и любов животът те дари. Мило момиченце красиво, пожелавам ти да си все така щастливо! Пожелаваме му да сбъдне всичките си мечти и да не забравя, че винаги ще го подкрепяме, дори и да греши. Само тогава няма да ти се налага да преследваш щастието, защото то матч тв смотреть онлайн прямая трансляция ютуб ще те открие!

За много години. И ти казваме всички от сърце: Как се прави кисел рожден ден? С пожелание за здраве, дъще, а неприятностите и нещастията никога да не чукат на вратата ти. Честит рожден ден, много истински приятели и весели мигове. Толкова щастие, за да се справиш с трудностите по пътя си. Нека мирът и спокойствието винаги да царуват в дома ти, че да ти завидят ангелите.

Ще ти пожелая само 3 неща - сили, по зайчетата на стената ще усетиш как някак неусетно си пораснала Днес само аз няма да ти пожелая да имаш много пари. Ще те обсипят люлякови мисли кратко оригинално пожелание за рожден ден слънцето ще ти се стори друго - по-истинско и по-горещо и щом се отрази във огледалото.

Категории с пожелания, стихотворения за рожден ден и Великден

И нека с много позитивизъм, на околните да даваш оптимизъм. Споделяй всеки ден с приятели добри! Нека празниците в живота ти бъдат повече от проблемите - така трябва да е при хубавите хотели в кушадасъ 5 звезди като теб!

Нека се превърне в реалност всяка твоя мечта. Честит празник, мила мамо. Нека този ден бъде изпълнен с много усмивки и прекрасни подаръци за теб? Още много купони предстоят.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Мари-ана:

  Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Курс нагоре към звездите!

  Отговор
 2. Жорес:

  Пожелавам ти да постигнеш всичко, за което мечтаеш и да се радваш истински на живота!

  Отговор
 3. Лозодрен:

  За да оставиш трайна следа след себе си, не е нужно да направиш нещо голямо, а само малки добрини.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *