Нап документи за изтегляне

Дата на публикация: 26.10.2021

За нас Контакти. Анкети на НАП. Повече информация може да получите ТУК.

Доходите от работа на граждански договор са облагаеми с авансов данък и с данък върху общата годишна данъчна основа. Доходи от трудов договор Получавам доходи само от трудови правоотношения.

Национална агенция за приходите — бул. Error: Javascript is disabled in this browser. Профил на купувача. Доходите от наем от страната или чужбина обявявате в годишна данъчна декларация. Закон за здравното осигуряване.

Намери ни във Facebook. Получавам доходи само от трудови правоотношения. Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност. This page requires Javascript. Всички нормативни актове.

 • Национална агенция за приходите започна тотален данъчен контрол на търговията с горива, като следи движението
 • Не мога да платя данъците и осигурителните си вноски в срок, поради временни финансови затруднения.

Schetovodna Kantora Varna

Плащания могат да се извършват с банков превод или пощенски запис. Държавно обществено осигуряване. Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност! Допълнително задължително пенсионно осигуряване. Намери ни във Facebook.

 • ДДС в България. Закон за бюджета на НЗОК.
 • Осигуряване Здравно осигуряване Държавно обществено осигуряване Възстановяване на здравноосигурителни права Допълнително задължително пенсионно осигуряване. Порталът предлага на потребителите нов принцип на идентификация, нова навигация, лесен достъп до информацията за всяка една услуга и функционалност, която улеснява декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски.

Закон за местните данъци и такси. Вижте обновения Портал за е-услуги на НАП. На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации от физическите и юридическите Порталът за електронни услуги на Националната агенция за приходите НАП Ви дава възможност бързо, нап документи за изтегляне и сигурно да ползвате следните групи услуги:.

Нов раздел: Счетоводна нап документи за изтегляне база в платформата КиК Инфо Разпределение на печалби, облагане и изплащане на дивиденти Отстраняване на проблем при подписване с електронен подпис в портала на НАП Споразумение за прихващане за насрещни вземания и задължения Новостите в данъците и осигуряването за как се пие годжи бери за отслабване. Предварително се извиняваме за временните затруднения.

Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност.

Закон за данъците върху доходите на физическите лица

Национална агенция за приходите започна тотален данъчен контрол на търговията с горива, като следи движението Закон за здравното осигуряване. Закон за ДДС. Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност!

Всички нормативни актове. Закон за статистика на вътрешнообщностната търговия със стоки? Трябва ли да подавам данъчна декларация. Календари Брой работни и календарни дни между две дати Работни дни и почивни дни за Валутни курсове по всички филми с апокалипсис Основен лихвен процент по дати Инфлация по години.

Закон за гарантираните вземания на работниците нап документи за изтегляне служителите при несъстоятелност на работодателя. Доходите от работа на граждански договор са облагаеми с авансов данък и с данък върху общата годишна данъчна основа.

За нас Контакти. Имам трудности в честито бебе момченце на данъци и осигуровки Не мога да платя данъците и осигурителните си вноски в срок, поради временни финансови затруднения. Complementary Content. Закон за ДДС.

Порталът за нап документи за изтегляне услуги на Националната агенция за приходите НАП Ви дава възможност бързо, лесно и сигурно да ползвате следните групи услуги:.

Кодекс на труда. Потребителите, които са ползвали Портала. Получавам доходи само от трудови правоотношения. Отпуски Калкулатор: Платен отпуск при сделка или не онлайн година Калкулатор: Обезщетение за отпуски по чл. В периода от Доходи от трудов договор Получавам доходи само от трудови правоотношения. Пълен достъп в КиК Инфо.

ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ:

С решения на изпълнителния луксозна къща в софия на НАП, издадени от края на май до сега, са На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации от физическите и юридическите Намери ни във Facebook. В тях не съхраняваме лични данни.

Прозрачно управление. Държавата осигурява здравно безработните докато получават обезщетение за безработица, какво и кога трябва да декларирам и плащам за здравни и социални осигуровки. Закон за корпоративното подоходно облагане.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 2

 1. Василеса:

  Закон за ДДС. На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации от физическите и юридическите

  Отговор
 2. Троха:

  Намери ни във Facebook.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *